Ben jij op zoek naar kurkwanden?

kurkwanden

Verhuis jij naar een nieuw woning of ben jij je huidige muur zat? Kurkwanden zijn dan een goede oplossing om deze dan te vervangen of te gebruiken. Kurkwereld biedt mooie kurkwanden aan die duurzaam zijn geproduceerd en zorgen voor een warme sfeer in jouw huis.

Buiten dat Kurkwereld deze wanden verkopen is er nog een groot assortiment aan kurk producten om toe te voegen aan jouw woning.

kurkwanden

De Kurkeik

Geef jij om een beter milieu? Dan zijn deze wanden ideaal voor jou. De wanden zijn zo geproduceerd dat er tijdens het proces geen bomen gekapt hoeven worden. Wanneer er namelijk kurk uit de kurkeik wordt gehaald wordt er juist meer CO2 omgezet naar O2. De kurkeik komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa en Noord-Afrika. De stam wordt gepeld en daar worden vervolgens meerdere producten van gemaakt. De schors van de boom wordt zorgvuldig verwijderd zodat de boom daar geen last van heeft en zonder probleem kan doorgroeien. Buiten dat de bomen voor veel producten worden gepeld wordt het ook gebruikt als sierboom. De boom ziet er namelijk heel sierlijk uit door de verdraaide takken en is daarom veel terug te zien in natuurtuinen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *