Heerlijk naar de zee

camping kust nederland

Woon je in het binnenland dan is het lekker om naar de zee op vakantie te gaan, heb je zee in je omgeving ga je naar de bossen en omgekeerd is het ook zo. Gelukkig hebben we in geen tekort aan een camping kust nederland, maar liefst 523 meter aan kustlijn. Je kunt je voorstellen dat er voldoende campings en vakantieparken aan de kust liggen, de frisse lucht van de zee als je wakker wordt om de dag lekker gezond te beginnen. Maar de duinen moet je ook niet vergeten, heerlijk om er een wandeling in te maken.

camping kust nederland

Vakantie vieren in Kijkduin

Zoek je een echte strandvakantie dan ben je in Kijkduin aan het juiste adres, vlak achter de duinen ligt de camping die geschikt is voor het hele gezin. Speeltuinen, een gezellig terras, overdekt zwembad met whirlpool, tennisbaan en een kidsclub. Kijkduin is de ideale locatie voor een camping kust nederland, naast kamperen kun je hier ook een bungalow huren of een chalet. Je bent snel in het centrum van Den Haag en ook Scheveningen is niet heel erg ver. Maar je kunt ook de fiets pakken en door de duinen fietsen.

Familiecamping Ouddorp

Zoek je een rustige camping met een persoonlijke sfeer dan is de camping in Ouddorp een goede keuze, de camping is gelegen vlakbij het Noordzeestrand. Op en bij het strand zijn meer dan voldoende watersportmogelijkheden, strandzeilen en kitesurfen zijn maar twee mogelijkheden. Je hebt om te overnachten meerdere opties, zowel een bungalow of een duinlodge. Voor de kinderen is er in de vakanties en de zomer een animatieteam. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *