Prachtige olijfboom

Bekijk hier de prachtige olijfboom te koop bij Tropic trees. Voor de lage prijs van 24,95 kun je al een olijfstruik op stam kopen en thuis laten bezorgen. De olijfboom is door Tropic trees zelf geselecteerd en geïmporteerd en Tropic trees let dan op de vorm, groei, en het wortelgestel. Het bezorgen kan door heel Europa. Eenvoudiger kun je niet in bezit komen van een exotische boom. Mocht online kopen niets voor je zijn, in Hengelo is een fysieke winkel. Wel even van tevoren contact leggen, de gegevens staan op de site. Maar Tropic trees heeft meer te koop, lees verder wat zij nog meer hebben.

Tropic trees, het adres voor exotische boompjes

Naast de olijfboom heeft Tropic trees ook vijgen- en citrusbomen. Onder de citrusboom valt de citroenen- limoenen- mandarijnen- en sinaasappelboom. Veel van die bomen kunnen het hele jaar door buiten staan, enkele citrusbomen kunnen beter in een serre staan of in de winter naar binnen gehaald worden omdat het boompje dood kan vriezen. Op de internetsite is te lezen welke boompjes winterhard zijn en welke niet. Al de boompjes kun je simpel online bestellen en thuis laten bezorgen. Je kan ze tegelijk bestellen en een exotische boomgaard aanleggen. Dat is een bijzonder zicht, exotische bomen in een koud land.

Veel bijzondere kamerplanten kunnen je woning of bedrijf opfleuren

In de tuin van je woning wel een vijgen- citrus- of olijfboom maar niets in de vensterbank zal karig zijn. Hetzelfde geldt voor je bedrijf, vooral in een kantoor zijn planten belangrijk. Tropic trees heeft een flink aanbod van unieke planten voor in huis of kantoor. Ook hierin geldt dat je die op de site kan bekijken en eenvoudig toe kan laten sturen, en natuurlijk de lage prijs. Simpel kun je het hele huis of bedrijf opfleuren met mooie bomen en planten, en daar valt onder de palmboom. Er zijn palmboompjes voor binnen, maar ook voor buiten die zelfs tegen vorst kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.