Verschillende bodems

Perfecthomeshop.eu

Niet alleen een matras bepaald of je lekker kunt slapen of niet, je matras 140 x 220 moet ook op de goede ondergrond liggen. Een zacht matras op een ondergrond die hard is, maakt niet dat je optimaal kunt genieten ervan. Daarom is het goed erop te letten, welke ondergrond jouw bed heeft, aan de hand daarvan kun je een geschikt matras kiezen. Over het algemeen hebben vlakke bedden met een houten bodem, de eigenschappen van een stevig bed waar je veel ondersteuning bij hebt.

Perfecthomeshop.eu

Matras op een lattenbodem

Wil je bij het matras 140 x 220 een lattenbodem gebruiken, dan heb je in principe een perfecte ondergrond. Door de lattenbodem kan het matras goed blijven ademen, wat voor een goede luchtcirculatie zorgt. Ook qua comfort is dit de ideale ondergrond, je ligt op een ondergrond die niet te stevig is maar wel de goede ondersteuning geeft. Wel is het zo dat je er op moet letten, dat de afstand van de latten van de bodem niet te ver uit elkaar liggen. Dit voorkomt dat het matras er tussen kan gaan zitten.

Stoffen die worden gebruikt

Over de stoffen die gebruikt zijn bij het matras 140 x 220 is ook nagedacht, de stofleverancier uit België wordt namelijk al meerdere jaren mee samenwerkt. Alle hoezen die worden gebruikt zijn met de hand samengesteld, niet alleen de beste stoffen maar ook de kwaliteit ervan kun je nergens anders terugvinden. Overtuig jezelf ervan en kijk snel op de website van perfecthomeshop.eu en maak ook je keuze. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *